Omdat cliënten behoefte hebben aan duidelijkheid, ook met betrekking tot de te verwachten kosten, streven wij naar een overzichtelijke en vooral controleerbare tariefstructuur.

Indien u daarvoor in aanmerking komt, kan gefinancierde rechtsbijstand worden aangevraagd. De overheid betaalt dan voor u mee in de kosten. Of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand hangt af van de hoogte van uw inkomen en vermogen. Informatie over gefinancierde rechtsbijstand kunt u vinden op www.rechtsbijstand.nl. In het merendeel van de gevallen zult u een eigen bijdrage verschuldigd zijn.

Indien u als particulier niet in aanmerking komt voor de gefinancierde rechtsbijstand of u bent ondernemer, dan kunt u bij advocatenkantoor Frites terecht voor een uurtarief van € 195,-ex BTW. Bij het eerste gesprek wordt zo mogelijk vooraf een inschatting van de kosten gemaakt, zodat u weet waar u aan toe bent. Tevens kan het voorkomen dat de rechtbank griffierecht in rekening brengt. Deze kosten zullen dan aan u worden doorbelast.

Wat-kosten-advocaten
kosten 2

Rechttoe-rechtaan, gedreven door succes!

Advocatenkantoor Frites biedt u dan ook de mogelijkheid om tegen lage en betaalbare tarieven te profiteren van volledig optimale juridische ondersteuning. Wij bieden onze cliënten altijd een specialist, welke u professioneel terzijde staat bij al uw vraagstukken. Onze specialisten leggen u in begrijpelijke taal uit wat uw rechten én wat uw plichten zijn, wat u te wachten staat en welke stappen u het beste kunt nemen in uw kwestie/positie. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Uw belang staat te allen tijde voorop!

Wij zijn transparant in onze werkwijze en kostenstructuur: u krijgt een helder beeld van wat u van ons kunt verwachten. Uw belang staat altijd voorop.

Wij beheersen ons vakgebied tot in detail. Zijn betrokken en daadkrachtig, voor uw problemen zoeken we naar werkbare en zo goedkoop mogelijke oplossingen

Wij bieden complete juridische dienstverlening. Voor elke juridische vraag vindt u een gespecialiseerde advocaat, zowel voor particulier als zakelijk.