09:00 – 17:30

maandag tot en met vrijdag

Oregondreef 29

3565 BE Utrecht
Rechttoe-rechtaan, gedreven door succes!

09:00 – 17:30

maandag tot en met vrijdag

Oregondreef 29

3565 BE Utrecht

Over Advocatenkantoor Frites

Welkom op de website van Advocatenkantoor Frites. Wij zijn een jong en dynamisch kantoor dat zich sterk maakt voor het verlenen van kwalitatief hoogwaardige, maar vooral betaalbare juridische dienstverlening. Advocatenkantoor Frites kenmerkt zich door duidelijkheid, professionaliteit en toegankelijkheid voor een ieder, dus ook voor de minder draagkrachtigen. Rechttoe-rechtaan, gedreven door succes.

Het kantoor beoefent de algemene rechtspraktijk. U kunt voor onder andere de navolgende rechtsgebieden terecht bij Advocatenkantoor Frites;
✓ Personen- en familierecht
✓ Bedrijfsrecht
✓ Arbeidsrecht
✓ Huurrecht
✓ Algemeen verbintenissenrecht/ contractenrecht
✓ Incasso’s

toga

De advocaten

Met ingang van 1 maart 2016 is het advocatenkantoor opgericht door Mw. mr. H. Frites. Zij heeft jarenlange expertise en ervaring binnen verscheidene rechtsgebieden.

Young woman holding scales of justice and a gavel with the camera focus on the scales

Mw. mr. H.Frites

Advocate
Meester Frites is in 2011 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Aldaar heeft zij de Master Bedrijfsrecht en de Master Privaatrecht behaald. Door haar studieachtergrond is meester Frites breed inzetbaar. Zij is in 2012 begonnen met haar werkzaamheden als advocaat en heeft daarmee ruimschoots ervaring mogen opdoen binnen de advocatuur.
Meester Frites is klantgericht, snel en efficiënt. Zij staat u betrokken en ter zake kundig bij in iedere situatie om zo te komen tot een vakkundige oplossing. Professionaliteit en duidelijkheid zijn twee kernwaarden die bij meester Frites hoog in het vaandel staan.
Top