Binnen het contractenrecht worden alle zaken die te maken hebben met een overeenkomst besproken. Het overeenkomstenrecht houdt zich bezig met zaken als de duur en de beëindiging van overeenkomsten. Het overeenkomstenrecht maakt onderdeel uit van het verbintenissenrecht. Het kan gaan om een verbintenis uit de wet, een verbintenis uit overeenkomst of een natuurlijke verbintenis. Tot de verbintenissen uit de wet behoren die welke voortvloeien uit een onrechtmatige daad. Voorbeelden van overeenkomsten zijn: koopovereenkomst, huurovereenkomst, arbeidsovereenkomst.

Contracten zijn vooral in de professionele sfeer van cruciaal belang. Als ondernemer zult u bij het opstellen en ondertekenen van contracten zorgvuldig te werk moeten gaan. Een fout of onvolledigheid in een contract kan grote financiële gevolgen hebben. Denk met contracten twee keer na voordat u ze ondertekend of laat ondertekenen door de andere partij. Wij kunnen u helpen bij het controleren van de contracten en staan open om clausules die u wilt toevoegen in een contract te bespreken. Maak geen fouten en kies voor Advocatenkantoor Frites

Hands of man signing contract
contract-recht2

Rechttoe-rechtaan, gedreven door succes!

Advocatenkantoor Frites biedt u dan ook de mogelijkheid om tegen lage en betaalbare tarieven te profiteren van volledig optimale juridische ondersteuning. Wij bieden onze cliënten een specialist op het gebied van algemeen verbintenissenrecht/ contractenrecht, welke u professioneel terzijde staat bij al uw vraagstukken. Onze specialisten leggen u in begrijpelijke taal uit wat uw rechten én wat uw plichten zijn, wat u te wachten staat en welke stappen u het beste kunt nemen in uw kwestie/positie. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Uw belang staat te allen tijde voorop!

Wij zijn transparant in onze werkwijze en kostenstructuur: u krijgt een helder beeld van wat u van ons kunt verwachten. Uw belang staat altijd voorop.

Wij beheersen ons vakgebied tot in detail. Zijn betrokken en daadkrachtig, voor uw problemen zoeken we naar werkbare en zo goedkoop mogelijke oplossingen

Wij bieden complete juridische dienstverlening. Voor elke juridische vraag vindt u een gespecialiseerde advocaat, zowel voor particulier als zakelijk.