Heeft u een arbeidsconflict en zoekt u een arbeidsrecht advocaat? Gaat het bedrijf waar u werkt failliet? Wordt u misschien ontslagen als werknemer en wilt u uw ontslag aanvechten? Of wilt u als werkgever iemand ontslaan? Of u nu werkgever bent of werknemer, voor al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht bent u bij Advocatenkantoor Frites te Den Bosch aan het juiste adres. Wij geven juridisch advies omtrent het arbeidsrecht en behartigen de belangen van zowel werkgever als werknemer.

Het beëindigen van een arbeidsrelatie (door ontslag of een vaststellingsovereenkomst), al dan niet gedwongen, moet zorgvuldig gebeuren. Juist daarom is het verstandig om tijdig een advocaat arbeidsrecht te raadplegen die daar ervaring in heeft. Maar ook problemen met een concurrentiebeding kunnen van grote invloed zijn. Wij staan als advocaat aan uw kant. Bij Advocatenkantoor Frites bent u verzekerd van een advocaat die u in iedere situatie zal bijstaan en u zal voorzien van gepast advies. Of u nu ontslagen wordt of zelf over wilt gaan tot ontslag van een werknemer.

Ontslag advocaat Den Bosch

Rechttoe-rechtaan, gedreven door succes!

Advocatenkantoor Frites biedt u dan ook de mogelijkheid om tegen lage en betaalbare tarieven te profiteren van volledig optimale juridische ondersteuning. Wij bieden onze cliënten een specialist op het gebied van arbeidsrecht, welke u professioneel terzijde staat bij al uw vraagstukken. Onze specialisten leggen u in begrijpelijke taal uit wat uw rechten én wat uw plichten zijn in geval van bijvoorbeeld ontslag, wat u te wachten staat en welke stappen u het beste kunt nemen in uw kwestie/positie. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Uw belang staat te allen tijde voorop!

Wij zijn transparant in onze werkwijze en kostenstructuur: u krijgt een helder beeld van wat u van ons kunt verwachten. Uw belang staat altijd voorop.

Wij beheersen ons vakgebied tot in detail. Zijn betrokken en daadkrachtig, voor uw problemen zoeken we naar werkbare en zo goedkoop mogelijke oplossingen

Wij bieden complete juridische dienstverlening. Voor elke juridische vraag vindt u een gespecialiseerde advocaat, zowel voor particulier als zakelijk.