Advocaat Bedrijfsrecht Den bosch

Advocatenkantoor Frites is uw specialist op het gebied van het bedrijfsrecht in Den Bosch en omgeving!

Bent u ondernemer? Heeft u een eigen bedrijf of bent u van plan een eigen bedrijf te beginnen? Dan bent u met iedere juridische vraag omtrent het ondernemerschap (bedrijfsrecht) bij ons aan het juiste adres. Niet alleen adviseren wij over de beste aanpak als het gaat om het starten van uw onderneming, maar ook wanneer u vreest dat er geprocedeerd moet worden, staan wij u bij. Wij helpen u onder andere bij:

  • fusies en overnames;
  • het opstellen van contracten en algemene voorwaarden;
  • aansprakelijkstelling en schadeclaims;
  • fiscale kwesties;
  • huur of verhuur van bedrijfsruimte;
  • incasso’s;
  • alle andere vraagstukken met betrekking tot het bedrijfsrecht.
Arbeidsrecht Den bosch

Rechttoe-rechtaan, gedreven door succes!

Advocatenkantoor Frites biedt u dan ook de mogelijkheid om tegen lage en betaalbare tarieven te profiteren van volledig optimale juridische ondersteuning. Wij bieden onze cliënten een specialist op het gebied van bedrijfsrecht, welke u professioneel terzijde staat bij al uw vraagstukken. Onze specialisten leggen u in begrijpelijke taal uit wat uw rechten én wat uw plichten zijn, wat u te wachten staat en welke stappen u het beste kunt nemen in uw kwestie/positie. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Uw belang staat te allen tijde voorop!

Wij zijn transparant in onze werkwijze en kostenstructuur: u krijgt een helder beeld van wat u van ons kunt verwachten. Uw belang staat altijd voorop.

Wij beheersen ons vakgebied tot in detail. Zijn betrokken en daadkrachtig, voor uw problemen zoeken we naar werkbare en zo goedkoop mogelijke oplossingen

Wij bieden complete juridische dienstverlening. Voor elke juridische vraag vindt u een gespecialiseerde advocaat, zowel voor particulier als zakelijk.