Een huurovereenkomst van een woonruimte of bedrijfsruimte is een belangrijk contract. Het wordt door zowel huurder als verhuurder ondertekend. Een aantal zaken in een huurovereenkomst is wettelijk vastgelegd in het huurrecht. Zo mag de huurder niet zomaar uit zijn of haar woning worden gezet. Gaat u een huurovereenkomst opstellen of er één ondertekenen? Dan is de hulp van iemand met verstand van zaken zinvol. Wij hebben kennis van huurovereenkomsten voor woonruimte zoals woning of kamer, maar ook van huurcontracten voor bedrijfsruimte zoals kantoor of winkelruimte. Een advocaat huurrecht kan optreden voor zowel huurders als verhuurders.

Advocatenkantoor Frites weet de weg in de regels van het huurrecht en staat u bij, adviseert en begeleidt u bij alle problemen op het gebied van huurrecht.

huurrecht
Real estate agent handing over house keys with approved mortgage application form

Rechttoe-rechtaan, gedreven door succes!

Advocatenkantoor Frites biedt u dan ook de mogelijkheid om tegen lage en betaalbare tarieven te profiteren van volledig optimale juridische ondersteuning. Wij bieden onze cliënten een specialist op het gebied van huurrecht, welke u professioneel terzijde staat bij al uw vraagstukken. Onze specialisten leggen u in begrijpelijke taal uit wat uw rechten én wat uw plichten zijn, wat u te wachten staat en welke stappen u het beste kunt nemen in uw kwestie/positie. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Uw belang staat te allen tijde voorop!

Wij zijn transparant in onze werkwijze en kostenstructuur: u krijgt een helder beeld van wat u van ons kunt verwachten. Uw belang staat altijd voorop.

Wij beheersen ons vakgebied tot in detail. Zijn betrokken en daadkrachtig, voor uw problemen zoeken we naar werkbare en zo goedkoop mogelijke oplossingen

Wij bieden complete juridische dienstverlening. Voor elke juridische vraag vindt u een gespecialiseerde advocaat, zowel voor particulier als zakelijk.