Op het gebied van personen- en familierecht kunnen tussen partijen tal van problemen en/of verschillende denkwijzen ontstaan. Advocatenkantoor Frites is specialist op het gebied van personen- en familierecht en in het bijzonder gespecialiseerd in zaken die gaan over echtscheiding, omgang en gezag, alimentatie, naamsverandering en zo verder. Op alle vlakken kunnen wij u -door middel van rechtskennis en ervaring- optimaal en deskundig van dienst zijn.

Advocatenkantoor Frites biedt u dan ook de mogelijkheid om tegen lage en betaalbare tarieven te profiteren van volledig optimale juridische ondersteuning. Wij bieden onze cliënten een specialist op het gebied van personen- en familierecht, welke u professioneel terzijde staat bij al uw vraagstukken. Onze personen- en familierechtspecialisten leggen u in begrijpelijke taal uit wat uw rechten én wat uw plichten zijn, wat u te wachten staat en welke stappen u het beste kunt nemen in uw kwestie/positie. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Uw belang staat te allen tijde voorop!

Familierecht-Advocatenkantoor
homepage-familierecht

Rechttoe-rechtaan, gedreven door succes!

Wij zijn transparant in onze werkwijze en kostenstructuur: u krijgt een helder beeld van wat u van ons kunt verwachten. Uw belang staat altijd voorop.

Wij beheersen ons vakgebied tot in detail. Zijn betrokken en daadkrachtig, voor uw problemen zoeken we naar werkbare en zo goedkoop mogelijke oplossingen

Wij bieden complete juridische dienstverlening. Voor elke juridische vraag vindt u een gespecialiseerde advocaat, zowel voor particulier als zakelijk.