Familierecht-Advocatenkantoor
admin Geen reacties

Gaat u scheiden, maar bent u ook voor de Marokkaanse wet gehuwd? Advocatenkantoor Frites helpt u bij uw Marokkaanse echtscheiding!

Indien u ook voor de Marokkaanse wet bent gehuwd, dient u niet alleen uw Nederlandse echtscheiding te regelen, maar ook de Marokkaanse. De Nederlandse echtscheiding wordt namelijk niet automatisch erkend in Marokko. Hiertoe dient u eerst een aantal stappen te ondernemen, waaronder het legaliseren van een aantal documenten bij onder andere het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Marokkaanse consulaat. Met deze documenten dient een zogenaamde ‘erkenningsprocedure’ te worden gestart in Marokko.

Uit de praktijk blijkt dat velen dit zien als een groot obstakel. Advocatenkantoor Frites biedt echter een oplossing. U hoeft niet meer naar Marokko of in de weer te zijn met de zogenaamde ‘Wakala’ (verklaring gemachtigde). Advocatenkantoor Frites beschikt over een groot netwerk in Marokko aan ondere echtscheidingsadvocaten. Wij maken uw dossier in Nederland op orde en de advocaten in Marokko starten vervolgens de erkenningsprocedure met als resultaat de erkenning van uw echtscheiding in Marokko. Daarmee bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook veel kosten!

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? U kunt altijd bellen voor verdere informatie. Wij staan u graag te woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *